O nama

Poduzeće SEAL d.o.o. Pula počelo je sa radom koncem 1989.godine. Osnovna djelatnost je međunarodna i domaća špedicija, te carinsko posredovanje. Najvećim dijelom pruža svoje usluge tvrtkama sa istarskog područja. Međutim, u suradnji sa svojim partnerima posluje u cijeloj Hrvatskoj.
Jedanaest djelatnika u četiri poslovnice uvijek je na raspolaganju svojim klijentima i u mogućnosti je zadovoljiti sve njihove potrebe iz domene prijevoza pošiljaka kod uvoza, izvoza ili tranzita, te carinskog posredovanja. Dugogodišnje iskustvo djelatnika na tim poslovima, te Licence za obavljanje otpremničke djelatnosti, garancija su da će usluge biti brze i kvalitetne. Pored svoje osnovne djelatnosti poduzeće SEAL d.o.o. pruža usluge skladištenja roba u svome skladištu veličine 548,46 m2 koje se nalazi u Poslovnoj zoni Bibići kod Svetvinčenta, odmah pored državne ceste Pula - Pazin.

DJELATNOSTI

ORGANIZACIJA PRIJEVOZA NA DOMAĆIM I INOZEMNIM RELACIJAMA

ŽELJEZNICOM

CESTOVNIM PRIJEVOZOM

POMORSKIM PRIJEVOZOM

AVIONSKIM PRIJEVOZOM

POŠTOM

ZBIRNIM PRIJEVOZOM

KOMBINIRANIM PRIJEVOZOM

...uz to pruža usluge organizacije skladištenja, utovara, pretovara, istovara i osiguranja pošiljaka

CARINSKO POSREDOVANJE

Izrada carinske dokumentacije kod uvoza, izvoza i tranzita roba

SKLADIŠTENJE ROBA U VLASTITOM SKLADIŠTU u Poslovnoj zoni Bibići /kod Svetvinčenta

Povezano:

Iznajmljivanje hale Kontaktirajte nas Lokacije naših poslovnica UPRAVA Zdravko Hrvatin i Smoljan Mladen tel: 00385/52/216260 fax: 00385/52/501935 E-Mail: seal.spedicija@pu.t-com.hr